дете

јули 5, 2020

Што ќе му е на детето кариерен советник?

За секој родител, без сомнеж, најважни се здравјето и среќата на детето, за чијаблагосостојба се грижи од денот кога тоа доаѓа на овој свет.
јули 5, 2020

Како да изберам кариерен советни за моето дете

Одлуката да се избере Кариерен советник за своето дете не е ни малку едноставна илесна.
јули 5, 2020

Како се одвива кариерно советување на деца?

Oткако донел одлука за изборот на советникот, родителот има одговорност да гоповрзе детето со кариерниот советник и да води сметка за процесот – договарањесредби, помош на […]