На вистинското место сте – тука сме да ве поддржиме!

parallax background

Наташа Ивановска

Сертифициран обучувач, бизнис коуч, консултант за човечки ресурси и маркетинг


Биљана Велевска

Сертифициран обучувач, консултант за деловен развој и човечки ресурси


Нашиот тим

  • Ние сме тим од сертифицирани кариерни советници и професионалци од областа на човечките ресурси.
    Како советници за кариера посветено работиме од 2010, пружајќи поддршка на лица и организации во областите како што се: кариерно планирањe, избор на занимање и образование, вработување, советување при кариерни транзиции, планирање и дефинирање работни позиции во организации, разработка на кариерни патеки, советување за мотивација на вработените и други бројни теми важни за секој од нас.
    На пошироко ниво работиме со релевантни институции, нудејќи го нашето богато искуство и експертиза за планирање и развој на работната сила за едно поубаво општество за сите.

Ве очекуваме