советник

јули 5, 2020

Како да изберам кариерен советни за моето дете

Одлуката да се избере Кариерен советник за своето дете не е ни малку едноставна илесна.
јули 5, 2020

Како се одвива кариерно советување на деца?

Oткако донел одлука за изборот на советникот, родителот има одговорност да гоповрзе детето со кариерниот советник и да води сметка за процесот – договарањесредби, помош на […]