кариера

јули 1, 2020

Родителство и кариера

Темата ме засега приватно, како мајка на три деца и самовработена во моја фирма минативе девет години.
јули 4, 2020

Кариерно советување за мотивација на работно место

МОТИВАЦИЈАТА како поим често се споменува во разни контексти на животот.
јули 5, 2020

Како да изберам кариерен советни за моето дете

Одлуката да се избере Кариерен советник за своето дете не е ни малку едноставна илесна.
јули 5, 2020

Како се одвива кариерно советување на деца?

Oткако донел одлука за изборот на советникот, родителот има одговорност да гоповрзе детето со кариерниот советник и да води сметка за процесот – договарањесредби, помош на […]